Hoe gaat het in zijn werk?

Wij starten bij u thuis met het controleren van de maatvoering en het in kaart brengen van alle aansluitingen. Indien mogelijk wordt er direct op onze laptop een drie dimensionaal schetsplan gemaakt, nadat we uiteraard met u hebben overlegd wat uw wensen voor uw nieuwe badkamer en/of toiletruimte zijn.Op kantoor wordt dit plan verder uitgewerkt en gecompleteerd met de materiaalbegroting. Deze offerte spreken wij eerst geheel met u door en vervolgens maken wij een afspraak met één van onze technische mensen voor het maken van de begroting voor de sloop- en installatiewerkzaamheden.

Tussentijds kunnen we de gekozen materialen gaan bekijken in de showroom van een van onze groothandels.

Heeft u aparte design-wensen? Een badmeubel geheel op maat gemaakt? Ook dat kunnen we voor u verzorgen!

 

Kortom: een compleet verhaal tegen een van te voren afgesproken vaste marktconforme prijs!

1. Persoonlijke wens

In kaart brengen van uw wensen

Een badkamer is maatwerk. Wij komen bij u langs om de maatvoering op te nemen en de aansluitingen in kaart te brengen. We houden rekening met uw persoonlijke wensen en vertalen dat in een 3D-schetsplan, aangevuld met de eerste opzet van de materiaalbegroting.

2. Offerte

Materiaalbegroting

Nadat wij op kantoor de materiaalbegroting voor u hebben uitgewerkt wordt die met u doorgesproken en vervolgens wordt de technische staf ingeschakeld om een begroting te maken van de sloop- en installatiewerkzaamheden.

3. Begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Vanwege het feit dat wij niet zijn gebonden aan een eigen (kostbare) showroom kunnen we iedereen met een perfect advies tegen een scherpe prijs van dienst zijn. Tevens zorgen wij voor persoonlijke begeleiding van alle uit te voeren werkzaamheden.

4. Installatie en oplevering

Hoogwaardige service en kwaliteit

In de laatste stap gaan we over tot het installeren van uw badkamer en / of toiletruimte. Dit doen wij met ons vaste installatiebedrijf, een vertrouwd team vakmensen waarmee wij al jaren kwalitatief hoogwaardige badkamers bouwen en die garant staan voor vakmanschap en service.